SJÆLSØ - afslutning

Dato: 28-09-2012

Kære beboer

Det er med glæde, at jeg kan oplyse, at bestyrelsen har afsluttet forhandlingerne med Sjælsø vedrørende aflevering og 1 års gennemgang af vores fælles ejendom.

Det har været en hård og langstrakt proces, som vi havde håbet på at kunne afslutte langt tidligere, men ting tager tid - vi har været tålmodige, meget tålmodige - men også stædige.

Resultatet af forhandlingerne er, at Sjælsø har udbedret nogle af de allersidste ting, som bestyrelsen har påpeget og så har foreningen accepteret at udbedre resterende udeståender, idet det var vurderingen, at en sag mod Sjælsø ville være dyrere at gennemføre end den økonomiske værdi af manglerne.

Ved at indgå denne aftale fik foreningen en lille økonomisk kompentation og det er forventningen, at denne komtensation rent faktisk dækker de udgifter, som foreningen vil blive påført i forbindelse med udbedring af de sidste mangler.

Alt i alt er bestyrelsen tilfreds med den indgåede aftale.

Vi kan nu gå 5 års gennemgangen imøde med tom bog - hvilket har været et af bestyrelsens helt primære mål i år.