MOTIONSRUMMET - Åbent Hus

Dato: 19-09-2012

Tirsdag den 18. september 2012 var der mulighed for at se foreningens nye motionslokale, og det var der rigtigt mange beboere der benyttede sig af.

Cirka 70 beboere var mødt op - alle sodavandene blev drukket, næsten alle øllerne var væk og der var gjort et pænt indhug i peanuts og vindruer.

Mange kom lige forbi for at se, hvad det var for noget, det der motionsrum - men også rigtigt mange meldte sig ind omgående. Ved afslutning af eventen kl. 20.45 var antallet af medlemmer i motionsklubben oppe på 41 personer.

Bestyrelsen vil gerne takke for fremmødet og alle de pæne ord, der blev sagt om vores indsats og selve motionsrummet.

Hvis ikke man allerede har meldt sig ind, så kan det ske ved anvendelse af formularen her på hjemmesiden under sektionen For beboerne.

Hvis man gerne vil se motionslokalet, så send en mail til bestyrelsen og vi finder en dag, hvor det passer dig.