BLOMSTER-/ALTANKASSER

Dato: 13-11-2014

Kære beboer,

På baggrund af en hændelse i sommers med en nedfalden blomsterkasse, meldte bestyrelsen ud, at blomsterkasser, der hang på ydersiden af altanen, skulle fjernes omgående.

Bestyrelsen har nu været i dialog med Vallensbæk Kommune og ejendommens byggetekniske rådgiver, og har på baggrund heraf besluttet, at det er tilladt at have blomsterkasser på ydersiden af altanen, men at disse skal være fastspændt til altanværnet.

Det er meget vigtigt, at producentens retningslinjer overholdes nøje - både med hensyn til fastgørelse og kapicitet.

Bestyrelsen skal afslutningsvis gøre opmærksom på, at det er den beboer, der opsætter blomsterkassen, som er ansvarlig for korrekt fastgørelse og brug. Ligesom beboeren er ansvarlig for eventuelle ting- og/eller personskader.

På bestyrelsens vegne
Tanja LarsenKommentarer

BESTYRELSEN - Tanja Larsen   18-03-2015 - 07:48:20
Vinduespolering inkl. altanværn foretages næste gang primo april jf. den ordinære driftsplan. Dato meldes ud, når bestyrelsen har fået oplyst datoen fra Anders Andersen Rengøring.

Og pudsning af altanværnet sker 1 gang årligt. Det er vigtigt at melde tilbage straks efter pudsningen, hvis man som beboer er af den opfattelse, at glasaltanværn eller vinduer ikke er blevet pudset. Vi har en meget kort reklamationsfrist overfor Anders Andersen Rengøring
Karin Hansen   16-03-2015 - 19:31:56
Hej Tanja
Er der nogen chance for vi kan få pudset glasværnet snart ? Vi har ikk fået det pudset siden vi flyttede ind for snart 3 år siden.
Mvh
Karin, 16, 2tv.

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Åhaven
Åsvinget 4-26
2665 Vallensbæk Strand

c/o
Advokaternes Ejendomsadministration
Esplanaden 14
1263 København K

Antal besøgende: 238150 (denne uge: 2293)