VINDUESPOLERING 24.09.2014

Dato: 22-09-2014

Kære alle,

Så er det igen tid til vinduespolering.

Alle vinduer, der kan nås fra lift pudses onsdag den 24. september 2014. I stueetagen er det kun vinduer mod gaden som pudses. Glasaltanværn pudses ikke.

BESTYRELSEN   13-11-2014 - 12:21:46
Hej igen,

Og undskyld min sene tilbagemelding.

I beretningen, som er en del af generalforsamlingsreferatet, er det helt klart anført, at bestyrelsen overvejer helt at opsige kontrakten med vinduespolering.

Under eventuelt i selve referatet, at det anført at vinduespolering blev drøftet. Her var der flere beboere, der nævnte at de meget gerne så, at bestyrelsen fastholdt aftale om vinduespolering. Bestyrelsen meddelte i den forbindelse, at vi tog dette til efterretning, men at der kunne komme visse tilpasninger til aftalen.

Karina   02-11-2014 - 16:46:02
Hej Tanja,
Tak for dit svar. Jeg kan dog ikke læse i referatet fra maj 2014 at vinduespudsningsaftalen blev ændret. Jeg kan til gengæld i maj 2010 læse den aftale som bestyrelse besluttede på daværende tidspunkt, så synes godt at informationen kunne have været bedre.
Generelt synes jeg dog at bestyrelsen laver et godt stykke arbejde. Mvh. Karina

BESTYRELSEN   01-10-2014 - 20:12:55
Hej Karina,

For at svare på det sidste først: du har mulighed for at stille forslag på generalforsamlingen, hvis du er utilfreds med bestyrelsens beslutning.

Og så holder argumentationen fortsat ikke - stueetagen bliver ikke behandlet ringere eller betaler mere for mindre.

Situationen er jo den, at man betaler fællesudgifter efter lejlighedens størrelse. Det vil sige, at ejeren af en lejlighed på 100 m2 betaler det dobbelte for vinduespolering end ejeren af en lejlighed på 50 m2.

Så Karina - det vil sige at du sidste år har betalt rundt regnet 240 kr for at få pudset dine franske altandøre 4 gange.

Til sammenligning har den store endelejlighed betalt ca. 610 kr for 2 vinduer og 1 sæt franske altandøre.

Og den typiske lejlighed på 1. og 2. sal har betalt 450 kr for 2 vinduer og 1 sæt franske altandøre.

Dertil kommer, at lejlighedsejerne på samtlige etager er forpligtet til/bliver nød til med jævne mellemrum at pudse vinduespartiet ind til stuen (altså ved henholdsvis altan og terrasse) - simpelthen fordi vinduespudseren ikke kan komme til fra liften.

Afslutningsvist skal det nævnes at en række beboere ikke syntes at vinduerne pudses hyppigt nok, og har derfor en vinduespudser til at komme mellem de pudsninger, som ejendommen står for.

Men det er bestyrelsens opfattelse, at der ikke er en skævdeling - hverken af udgiften eller af servicen.

p.s. der blev i øvrigt orienteret om ændringen på generalforsamlingen i maj 2014.

BESTYRELSEN   01-10-2014 - 19:55:09
Hej Dorthe

Jeg ringer til dem igen.

Karina   01-10-2014 - 13:49:46
Hej Tanja,
Jeg er enig I Dorte med at det for os I stueetagen føles som ringere service, da jeg betaler for vinduespudsning via ejerforeningen og KUN for pudset 2 franske altandøre, så for ikke meget for mine penge.(Tillige har jeg dobbeltdøre ud mod vejen, så kan ikke se forskel om de er blevet pudset udenfor)
De andre etager får mere for pengene, da de får pudset på begge sider af bygningen dvs. flere "vinduer"
I øvrigt husker jeg det som at fælles vinduespudsning blev indført, da mange gerne ville slippe for selv at pudse vinduer, og derfor gerne ville betale for det via ejerforeningen. Det var mit grundlag for at stemme for.
Hvad skal der til for at stueetagen får pudset mod havesiden igen?
Mvh Karina
Dorthe Askov   01-10-2014 - 13:41:21
Hej igen Tanja
Nu har der været en at pudse vinduet lige over kælderdøren, men ikke det vindues parti over trappe skakten. Mon han kommer tilbage i morgen?
BESTYRELSEN   01-10-2014 - 09:07:57
Hej Dorthe,

Vinduerne i stueetagen mod gaden skulle være pudset den 24-9-2014 ligesom de øvrige vinduer. Vinduerne over kælderskakten er tilsyneladende glemt i begge ender (ved nr. 4 og 26) og Anders Andersen kommer og pudser disse, formentligt torsdag den 2. oktober om formiddagen.

Skriv til mig igen, hvis dette ikke sker.

BESTYRELSEN   01-10-2014 - 08:54:58
Hej Marianne,

For at kunne svare på din kommentar, er det nødvendigt at komme med lidt baggrundsoplysninger. Aftale om vinduespolering blev oprindeligt indgået fordi det er ganske vanskeligt at pudse vinduespartierne fordi disse er udadgående. Dette er i øvrigt også gældende for de franske altandøre.

Situationen er imidlertid, at det ikke er vaskeligt at pudse vinduerne i stueetagen mod rækkehusene, fordi man kan stå på fliserne. Dette er let tilgængeligt.

Beboerne på 1., 2. og 3. sal pudser også selv vinduespartiet på altanen (som vel kan sammenlignes med terrassen), hvorfor vi ikke er enige i, at servicen er dårligere for beboerne i stueetagen.

Dorthe Askov   01-10-2014 - 08:53:35
Jeg vil gerne vide, hvornår vinduerne i stueetagen ud mod vejen, bliver pudset?
marianne   01-10-2014 - 08:07:43
hvorfor skal beboer i stueetagen have ringere service end resten af ejendommen... hvorfor er den del af aftalen fjernet ?
BESTYRELSEN   23-09-2014 - 11:13:34
Vinduerne mod haven/rækkehusene er ikke længere en del af aftalen med Anders Andersen Rengøring.

Beboerne i stueetagen skal fremadrettet selv sørge for at pudse disse vinduer.
Karina   23-09-2014 - 10:16:56
Hvornår pudses vinduerne I stueetagen mod haven? Vi blev også snydt sidste gang.

Skriv kommentar