ULTRALYD på forbrugsvandet

Dato: 01-09-2014

Kære alle,

Så er vores ultralydsanlæg i fuld drift. Hvad betyder det for DIG???

HVAD er ultralyd?
Rent teknisk er der i ejendommens varmecentral monteret en impulsklods på henholdsvis koldt- og varmtvandsledningen. Impulsklodsen tilsluttes en mini-computer, som styrer impulserne. Impulserne ændrer kalkens struktur og vandet vil opnå nogle af de karakterer, som blødt eller blødere vand har.

Det skal præciseres, at der ikke tilsættes kemikalier eller lignende til vandet - der er alene tale om impulser, der ændrer vandets struktur.

Det vil også sige, at mængden af kalk er den samme som tidligere, men kalkens ændrede struktur gør, at kalken vil være lettere at håndtere i det daglige i de enkelte husholdninger. Kalken vil simpelthen ikke sætte sig ligeså godt fast som tidligere og det er vigtigt at reducere forbruget af rengøringsmidler, herunder vaske- og opvaskepulver.

Det er derfor vigtigt, at du iagttager nedenstående retningslinjer, som er modtaget fra producenten af ultralydsanlægget.

1. Reducer mængden af vaskepulver/flydende vaskemiddel - konsekvensen ved at udlade en reduktion er, at sæben sætter sig i tøjet, hvilket bl.a. kan medføre kløe på huden. Reducer med ca. 1/3.

2. Du kan undlade brug af skyllemiddel

3. Reducer mængden af opvaskemiddel - hvis du bruger tabs, så halver denne.

4. Du skal stadig påfylde afspænding og salt på opvaskemaskinen - men der vil gå længere tid mellem påfyldningerne

5. Fliser, glasvægge og blandingsbatterier på badeværelset vil blive lettere at rengøre fremover - for at konstatere dette er det dog vigtigt at lave grundig rengøring og fjerne "gammel kalk"

6. Mængden af shampoo og håndsæbe bør reduceres - og balsam kan i mange tilfælde helt udelades

7. Hvis du anvender hurtigkoger, så lad spiralen i bunden være dækket af vand mindst et par gange om ugen

Mange oplever blødere hår og hud - men husk at reducere mængderne af shampoo/sæbe, idet en manglende reduktion modsat kan bevirke ubehagelig kløe i hovedbund og på huden.

 

På vegne af bestyrelsen
Tanja LarsenKommentarer

Ingen kommentar

Skriv kommentar


Kommentar
Navn
E-mail


« Tilbage til oversigt

E/F Åhaven
Åsvinget 4-26
2665 Vallensbæk Strand

c/o
Advokaternes Ejendomsadministration
Esplanaden 14
1263 København K

Antal besøgende: 237616 (denne uge: 5000)