VINDUESPOLERING

Dato: 13-05-2014

Kære alle,

Ifølge vores aftale med Anders Andersen Rengøring skal ejendommens vinduer pudses i starten af april måned. Det blev ikke gjort. Undertegnede har flere gange rykket for dato, og det lykkedes så endeligt at få en dato i starten af maj måned, hvor vinduespudseren påbegyndte arbejdet.

Kort tid efter opstår der en situation med en beboer, som mener at liften larmer for meget, som medfører at vinduespudserne forlader området. Anders Andersen har politianmeldt episoden og vinduespudsererne har meddelt, at de ikke ønsker at komme på ejendommen igen. Anders Andersen Rengøring arbejder på at finde en ny løsning.

Vi kan derfor ikke sige noget mere konkret om, hvor vinduespolering vil finde sted. opdatering følger.