Årsrapporter samt budget

Bestyrelsen har indgået aftale med Beierholm om udarbejdelse af årsrapporten (regnskabet). Årsrapporten fremlægges og gennemgås på generalforsamlingen.

Endvidere fremlægges bestyrelsens forslag til budget for det kommende år og det er således på generalforsamlingen, at foreningens økonomiske rammer for det kommende år fastlægges.

Advokaternes Ejendomsadministration står for den løbende bogføring og betaling af foreningens udgifter.

Bestyrelsen har udarbejdet en drift- og vedligeholdelsesplan for de næste 10 år - planen tilpasses løbende og danner grundlag for den langsigtede budgetplanlæg-ning.

Til højre ses årsrapporterne for de seneste år. Budgettet er indarbejdet i årsrapporterne. Det vil sige, at budgettet for 2012 er indarbejdet i årsrapporten for 2011, 2013 i 2012 osv.